Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS) sonuçlarına göre Karabük Üniversitesini kazanan 9 bin 198 öğrenci için kayıt işlemleri başladı.
E-devlet üzerinden kaydını tamamlayan öğrencilerin Karabük Üniversitesi’ne gelmesine gerek yokken sağlık raporu istenen programlara kayıt yaptıracak öğrenciler ile kaydını e-devlet üzerinden gerçekleştiremeyen öğrenciler bugün itibariyle kayıtlarını yaptırıyor.
Karabük Üniversitesinden yapılan açıklama da, “Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 15 - 19 Ağustos tarihleri arasında 09.00 - 17.00 saatleri arasında Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda oluşturulan kayıt masalarında kayıt işlemlerini yaptırabilecek. Karabük Üniversitesi’nde öğrenci kayıtları 19 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. Kayıt yaptıran öğrenciler 05 - 09 Eylül tarihleri arasında ders alma işlemlerini yapacak. İkinci öğretim veya uzaktan öğretim programlarına kayıt yaptıran öğrenciler ise 05 - 08 Eylül tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası şubelerine öğrenci numaralarını ibraz ederek öğrenim ücretlerini yatıracaklar ve 05 - 09 Eylül tarihleri arasında ders alma işlemlerini yapacak. Detaylı ve güncel bilgiler için, http://oidb.karabuk.edu.tr/icerikGoster.aspx?K=D&id=34&BA=index.aspx ve kayıt olan öğrencilerin okul numaraları için, http://ubys.karabuk.edu.tr/oidb/getStudentID.aspx” dendi.