Karabük ve Batı Karadeniz Ekonomisine katkı sağlamak, bölgede turizm sektörünü canlandırmak için harekete geçen Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi bu konuda ilk adımı attı.
Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ile birlikte yürütülen proje kapsamın da Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi Toplantı Salonu’nda çeşitli düzenlenen programda Arap ülkelerinden gelen sağlık turizmi ile ilgili sektör temsilcileri ve acente yetkilileri, BAKKA Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Koordinatörü Dr. İlker Telli, Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Güleç katılırken gelen misafirlere İngilizce, Arapça ve Türkçe olarak hazırlanan hastaneyi tanıtan slayt sunumu yapıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak MEDİKAR Hastanesi’nin boynunun borcu olduğunu belirterek, ”Aziz ve Büyük Türk Milletine geçmiş olsun diyorum. Allah böyle günleri bize bir daha yaşatmasın. Ülkemizin, bölgemizin ve Karabük’ün geleceğini parlak eylesin. Batı Karadeniz’in gelişmesine, büyümesine katkı sağlamak MEDİKAR’ın bir boyun borcu. Çünkü bölgenin öncü sağlık kuruluşlarından birisi. Sağlık Turizmini tanıtabilmek adına BAKKA ile birlikte yürüttüğümüz çeşitli Arap ülkelerinden gelen, o bölgenin acente, sağlık turizmi ile ilgilenen sektörlerini burada ağırladık, misafir ettik, hastanemizi tanıttık, onlarla işbirliği protokolü imzalamaya çağırdık. Görüşmeler sıcak geçti, elit geçti. Bölgeye Karabük’e, Karabük’ün sağlık alanında ve turizm alanında gelişmesine çok olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bölge halkımız somut adımları her geçen gün bölge halkı görecek.” dedi.