Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği, Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi ile Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi imzaladı.
Özel Karabük MEDİKAR Hastanesi toplantı salonunda gerçekleşen protokolde Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekim Op.Dr. Ziya Boyacıoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Çoşkun, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Koordinatörü Dr. İlker Telli, Başhemşire Meral Aktaş Sözen, Destek Hizmet Müdür vekili Elçin Çimen, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Osman Çetinkaya, dernek başkan yardımcısı Serap Karaoğlu, bazı yönetim kurulu üyeleri ve derneğe üye gazeteciler katıldı.
Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği başkanı Osman Çetinkaya dernek üyelerine sağlık konusunda kucak açan Özel Medikar Hastanesine teşekkür etti.
Başhekim Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu ise gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptıklarını belirterek” Medikar Hastanesi olarak zor şartlarda görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızın sağlık alanında onlara destek olmak istedik. Bizler sadece sağlık alanın da değil gücümüzün yettiği elimizden geldiği kadar diğer konular dada gazetecilerimizin yayında olmaya çalışacağız. Kapımız tüm halkımıza olduğu gibi gazeteci arkadaşlarımıza da açık” dedi.
Daha sonra karşılıklı olarak protokol imzalandı.