Avrupa standartlarında kendi asfaltını üreten Safranbolu Belediyesi Şantiye Amirliği ve Safranbolu Belediyesine bağlı ekipler çalışmalara ara vermeden devam ediyor.
Ekipler bir yandan asfalt çalışmalarına devam ederken bir yanda da yama, yol genişletme, taş duvar yapımına da devam ederken, Bağlarbaşı Mahallesi Harmanlarbaşı Sokak’ta reglaj, Çiftlik Caddesi üzerinde taş duvar, Yeni Mahalle’de yama çalışmalar devam ederken, Yukarı Tokatlı Mahallesi’nde asfalt serme çalışması tamamlandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan ve Safranbolu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ile Asfalt şantiye Amirliği ekiplerinin gece gündüz demeden bir sonraki çalışmaya geçebilmek ve vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ” Ekiplerimiz gerçekten büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Öncelikle arkadaşlarıma gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sezon başındaki programımıza aynen uymaya, programın dışına çıkmamaya gayret gösteriyoruz. Amacımız asfalt sezonu tamamlanmadan ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde çalışmaları tamamlamak. İnşallah Safranbolu’muzu halkımız ile birlikte daha yaşanılır bir şehir yapma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Yine İhtiyaç duyulan mahallelerimize de asfalt, bordür, kaldırım yenileme ve yol genişletme çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.