Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar temizliğini hızlandırdı.
Tüm mahalle, cadde ve ara sokaklarda süpürme, yıkama gibi çalışmalara aralıksız devam eden ekipler Çevrik Köprü yolunda da yol temizliğini tamamladılar.
Safranbolu’nun Kültür ve Korumanın Başkenti olduğunu vurgulayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “ Gerek tarihi dokumuz gerek tüm dünyada adımızın bilinmesi, gerekse ilçemizi ziyaret eden misafirlerimiz açısından adımıza layık bir şehir olmak zorundayız. Bu nedenle belediye olarak asfalt, park bahçe çalışmaları, sosyal faaliyetler, alt yapı, yol genişletme gibi çalışmaların yanında ilçemizin temizliği ile de ön plana çıkması adına ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ” dedi.
Başkan Aksoy, “Bilindiği üzere kentimiz tüm dünyanın yakından takip ettiği önemli turizm kentlerinden birisi. Bu nedenle gerek belediye olarak bizlerin gerekse vatandaşlarımızın temizlik gibi önemli konularda dikkatli olması gerekmekte. Bu nedenle vatandaşlarımızın duyarlılığından şüphe etmediğimiz gibi bizlerde belediye olarak mahalle ve caddelerimizin rutin temizliğinin yanında belirli periyotlar halinde yıkama çalışmaları yapıyoruz” şeklinde konuştu.