Karabük’ün Safranbolu ilçesinde protokol bayramlaşması eski çarşı Asmaaltı’nda gerçekleştirildi.
Protokol bayramlaşmasına, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Sedat Arıcan, İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, İlçe Müftüsü Hasan Güneş, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire müdür ve amirleri ile vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşmada kısa bir konuşma yapan Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, “İnşallah daha nice bayramlara sağlık ve sıhhat içerisinde, huzur içerisinde ulaşırız. Birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece ülke olarak her zaman en güzelini yapacağımıza inanıyorum. Rabbim bizleri nice bayramlara ulaştırsın. Bu vesile ile burada bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlara teşekkür ediyor, Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Bayramını yürekten kutluyorum” dedi.
Konuşmanın ardından vatandaşlar ve esnaf ile bir süre daha sohbet eden protokol üyeleri buradan sırası ile İlçe Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yetiştirme Yurdu ve Şehit ve Gazi Aileleri ziyaret etti.