Bartın’da oğullarını ziyarete giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Muzaffer ve Hatice Çevirme çifti, son yoluculuğuna uğurlandı.
Dün sabah Bartın’daki oğullarını ziyarete gitmek için Karabük’ten yola çıkan Muzaffer Çevirme (59) idaresindeki 67 LS 880 plakalı otomobil, Bartın-Karabük il sınırı yakınlarında havanın sisli olması nedeniyle yoldan çıkarak ağaca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Fatma Çevirme (66) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Muzaffer Çevirme ise kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kazada arka koltukta bulunan kızları Necla Çevirme ise Bartın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Muzaffer ve Fatma Çevirme çifti için Soğuksu Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni yapıldı. Cenaze namazına; AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Berberler Odası Başkanı Erol Işık, çok sayıda vatandaş ve yakınları katıldı.
Çevirme çiftinin naaşları kılınan cenaze namazının ardından Yenice ilçesine bağlı Yirmibeşoğlu köyü aile mezarlığına defnedildi.