AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, ortak akılla hareket ederek, tarihinde Anadolu’nun cazibe merkezi olan Karaman’ın mirasını yeniden geleceğe taşımaya kararlı olduklarını söyledi.
AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, TBMM’nin bir aylık tatile girmesiyle birlikte seçim bölgelerinde vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak merkez mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. 7’ncisi düzenlenen toplantıda muhtarlar taleplerini milletvekillerine iletme fırsatı buldu. Toplantıya milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kurum ve daire amirleri de katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, ortak akılla hareket ederek, tarihinde Anadolu’nun cazibe merkezi olan Karaman’ın mirasını yeniden geleceğe taşımaya kararlı olduklarını vurguladı. Konuk, toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye çalıştıklarını, halkın sorunlarının kendilerine iletilmesinde köprü vazifesi gören muhtarlarla yapılan istişare toplantılarının bundan sonraki süreçte de düzenli olarak devam edeceğini belirtti. Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye çalıştıklarını bu doğrultuda yerel kalkınma ve yerel demokrasi sürecinde aktif rolleri bulunan muhtarlarla sürekli istişare içerisinde olduklarını belirten Konuk, “Yönetim sistemimizin vatandaşa en yakın, milletimizle iç içe, devletimizin en önemli gören gözü, duyan kulağı ve konuşan dili köy ve mahalle muhtarlarımızın yerel kalkınma ve demokrasi sürecinde aktif rolleri bulunmaktadır. Muhtarlarımızla yaptığımız bu toplantılarda sürekli istişarelerde bulunarak muhtarlarımızın katılımcı, sürdürülebilir yerel kalkınma süreçlerinde daha etkin bir aktör haline gelmesini sağlamayı da amaçlıyoruz” dedi.