Televizyonlar da o kanal şu kanal başkanlık, anayasa tartışmaları yapılıyor. 
  Hakaretler, bağırmalar hayretler içinde izliyorum.
  Ne oluyor beyler?
  Neyi tartışıyorsunuz?
  Neye karşısınız, sizin derdiniz nedir?
  Size halktan olarak bir şey söyleyeyim mi?
  Anayasa tartışmaları beni hiç ilgilendirmiyor ve eğer referandum olursa içeriğine bakma ve öğrenme ihtiyacı hissetmeyeceğim.
  Aynı şekilde oy kullanacak olan halkın da böyle yapacağına inanıyorum.
  Her şey ortada, kimileri sırf Recep Tayyip ERDOĞAN  düşmanlığından içeriğine bakmadan ‘’Hayır’’ diyecek, kimileri de sırf Recep Tayyip ERDOĞAN  sebebiyle  ‘’Evet’’ diyecekler.
  Eminin ki, yeni anayasa maddelerini muhalefet hazırlamış olsa dahi; sırf düşmanlık, kindarlık sebebiyle muhalefet '' Hayır'' diyecektir.
  Şuan görünen, dış basın, dış mihraplar ve terör örgütlerinin hayırcı zihniyetini ve siyasi gelişmelerini  halkımız bir vatan savunması olarak görmektedir.
  15 Temmuz gecesi Reisimizin sokaklara inin demesiyle kahraman milletin sokaklara indiği gibi referandum olursa yine Reisimizin çağrısına uyacak ve ‘’ EVET’’ mührünü basacaklardır.
  Çünkü, ona güveniyorlar.
  Neden mi?
  İstanbul’u İstanbul yaptığından, denizin altından, üstünden köprüler geçiriliyor, dağlar denilip tüneller yapıldığından,
  Neden mi?
  Çünkü inançların daha özgürce yaşandığından, onu aralarında biri olarak görüyorlar.    Bazen bir garibanın evinde iftarda, bazen şehidin taziyesinde Yasin okurken görüyorlar.
  Neden mi?
  Güçlü devlet adamlarının yanında ezilen değil, dik duruşuyla görüyorlar. Mazlum Müslümanların haklarını savunurken buluyorlar.
  Neden mi?
  15 Temmuz gecesi korkup kaçan değil, fitnenin üzerine yürüyen bir lider olarak görüyorlar.
  Neden mi?
  Tüm emperyalist güçlere ‘’Dünya Beşten Büyüktür’’ diyen bir lideri gördüklerinden
  Neden mi?
  Amerika’da yaşayan bir Somalili Müslümana “Neden kendi ülkene değil de Türkiye’ye dua ediyorsun?” dediklerinde: “Somali’ye dua edersem sadece ülkem kurtulur ama; Türkiye’ye Recep Tayyip Erdoğan’a dua edersem tüm İslam Alemi kurtulur”. cevabını verdiğinden
  Neden mi?
  Pakistan’lının, Reisiniz bizim ülkemizi beş yıllığına yönetsin bize yeter demesinden
  Neden mi?
  Siyonist, emperyalist, kapitalist güçlere, ‘’topunuz gelin’’ diye cesareti,
‘’ Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır. 
  Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.’’ mısralarıyla haykırarak, inancı ve teslimiyeti onda hissetiklerinden
  Beyler bayanlar, bu seçimde hangi madde ne içinmiş, yok milletvekili şu kadarmış, yok diktatörlükmüş boşuna tartışma yapmayın, yarında seçim olsa, 16 Nisan’da da olsa, karar verilmiştir. Bunca yapılan seçim mitinglerine ve  yapılan harcamaların hiç gereği yoktur. Vesselam...