AK Parti Kadın Kolları tarafından Jandarma Ormanı’na fidan dikildi.
Çakmak Yolu üzerinde bulunan Jandarma Ormanı’nda düzenlenen programda Orman İşletme Müdürlüğü’nün hazırladığı bölgeye AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na fidan dikildi. Dikilen fidanlara can suyu verildi.
Burada düzenlenen programda konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, en güzel fidanları annelerin yetiştirdiğini söyledi.
Güner, “Biliyoruz ki en güzel fidanları siz annelerimiz için değerli olan evlatları vatanımıza, milletimize ve ailesine en hayırlı olacak şekilde yetiştirdiniz ve yetiştirmeye devam edeceksiniz. Biz AK Parti ailesi olarak siz annelerimizin verdiği değer ve emeğin bilincindeyiz. Evlatlarımızı daha aydınlık, adaletli ve kalkınmayı sağlayacak yarınlar için yetiştiriyoruz. Bu vesileyle annelerimizin ellerinden öpüyor, anneler gününü kutluyoruz” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın iki anlamlı görevi bir arada yaptığına dikkat çeken AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Anneler Günü münasebetiyle iki anlamlı şeyi bir yerde buluşturuyoruz. Hem fidan dikme, hem de anneler gününü anma, bana göre bizim kültürümüze göre, bizim İslam anlayışına göre annelerin tek bir günde anılması değil, her gün anılması gerekir. Biz bunu biliyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından AK Partili kadınlar önceden hazırlanmış bölgede fidan dikimi yaptı. AK Parti İl Teşkilatı’nın katıldığı programda yaklaşık bin çam fidanı toprakla buluştu.
Anneler Günü münasebetiyle AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği fidan dikme törenine AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, Sarıkamış Orman İşletme Şube Müdürlüğü yetkilileri ile partili kadınlar katıldı.