AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, en büyük minnettarlığın vatanı vatan yapanlara olması gerektiğini belirtti.
Beyribey, “Bizim minnettarlığımız; bu vatanı vatan yapanlara, bizim minnettarlığımız; İstiklal Marşımızı yazanlara, onu var edenlere, bizim minnettarlığımız; Törene başlamadan önce andığımız şehitlere” dedi.
Kars’ta İl Özel İdaresi’nin alınan 23 yeni aracın ve 2016 iş sezonun açılış programına katılan Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, “Bugün 2002 yılında başladığımız hizmet kervanında yeni hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz. Dünden bugüne farklılıkları uzun yıllardır siyaset yapan biri olarak biliyorum. Köylerimizin, ilçelerimizin ve tümüyle ilimizin sıkıntılarını biliyoruz. Suyu olmayan köylerimiz vardı. Bu süreç içerisinde 600 defa köylere su getirmişiz. Köylerimiz tarla yolları kullanırken, şimdi yükseltilmemiş yolumuz kalmadı, yayla yolları bile kullanılabilir şekilde hizmet veriyor ama yetmez! Ben köylerdeki yaşantılarla şehirdeki yaşantılar arasında fark olmaması hedefi içerisindeyim. Şehirdeki nasıl asfalt yolları kullanıyorsa, köylülerimiz de aynı yollardan yararlanmalıdır. Eğitim, sağlık alanlarında da aynı olmalıdır ki zaten oluyor. Yaylada dahi hasta olan bir vatandaşımıza ambulansımız yarım saat içerisinde ulaşıyor ve gerekli müdahale yapılıyor veya gerekli yerlere ulaştırılıyor. Bunun yolu da yine yolların düzenli olmasından geçiyor. Bizim bir hedefimiz vardı o da yapmaktı. ‘Biz yaparız, başkaları konuşur’ ifadesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüdür ve görüyorsunuz değil mi ne kadar da doğrudur. Daha 1 yıl önce burada bir açılış yaptık 39 tane araç getirdik aradan 1 yıl geçmedi 23 yeni araçla daha hizmet adına gücümüze güç kattık” dedi.
“BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ; BU VATANI VATAN YAPANLARA, BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ; İSTİKLAL MARŞIMIZI YAZANLARA, ONU VAR EDENLERE, BİZİM MİNNETTARLIĞIMIZ; ŞEHİTLERE”
Bu ülkeye sahip çıkmalı ve bu kurumda çalışanların yaptığı üzere bu ülkeye hizmet etme adına gecesini gündüzüne katarak ibadet gibi çalışanlara teşekkür ediyorum diyen Dr.Selahattin Beyribey, “En büyük minnettarlığın vatanı vatan yapanlara olması gerektiğini söyleyen Beyribey, “Burada çalışanlarımızın hizmetlerini yok saymak mümkün değildir, dağda, taşta, yağmurda ve çamurda çalışan işçilere minnettarız. Minnettarlık deyince bugün 2 tane yine şehidimiz var onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim minnettarlığımız; Bu vatanı vatan yapanlara, bizim minnettarlığımız; İstiklal Marşımızı yazanlara, onu var edenlere, Bizim minnettarlığımız; Törene başlamadan önce andığımız şehitlere. Bu ülke bizim evimiz. Bu ülkeye sahip çıkmalı ve bu kurumda çalışanların yaptığı üzere bu ülkeye hizmet etme adına gecesini gündüzüne katarak ibadet gibi çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.