Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Erdoğan Yıldırım, yayımladığı mesajında, “Kahraman ordumuzun ve milletimizin yurdumuzu düşman işgalinden kurtarmak için var olma mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı sonrasında kurulan Cumhuriyetle, Türk Milletinin bağımsızlığı taçlanmış ve milletimizin inanç ve gayretleriyle her geçen gün daha da güçlenmiştir” dedi.
"Bağımsızlık mücadelemizin ölümsüz eserinin mirasçıları olarak birlik ve beraberlik içinde azim ve kararlılıkla Cumhuriyetimizi koruyup güçlendireceğiz" diyen Yıldırım, “Bizden sonra gelecek yeni nesiller çalışarak, üreterek, manevi değerlerinden ödün vermeyerek, inandığı yolda kendinden emin adımlarla yürüyerek Cumhuriyetimizi yüceltecek ve daha da güçlendirecekler. Türkiye Cumhuriyetini vatanı ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak sonsuza dek yaşatmak, milletçe görevimizdir. Bu görevimizi yerine getirmemize hiçbir güç mani olamayacaktır. Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıl dönümünde; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.