Keçiören Belediyesi’nin Ankara’da Federasyonların katılımlarıyla düzenlediği Anadolu Arastası Gençlik Turnuvası” final maçlarıyla sona erdi. KAI turnuvayı 3’ncü olarak tamamladı.
Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde kupa ve plaketi Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın elinden alan KAI Gençlik Derneği Başkanı ve KAI Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Deniz, böyle güzel bir organizasyonu düzenleyen başkana ve Keçiören Belediyesi’ne teşekkür etti.
Şu anda yurt dışında olduğu için aramızda bulunamayan Genel Başkanımız Erdoğan Yıldırım’ın selam ve sevgilerini iletiyorum diyen Deniz, “Kısa sürede bu turnuvaya hazırlandık. Birlik ve beraberlik içinde centilmence bir turnuva geçirdik. 3.’lük kupasını Federasyonumuza getirdiğimiz için çok mutluyuz. Futbol takımıza, emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.
Öte yandan, Kars, Ardahan, Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu’nun Ankara’da yapılan turnuvada 3’ncü olması Kars’ta memnuniyetle karşılandı.