Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yıldırım, yayımladığı mesajında; Müslüman kardeşlerimizi birbirine yaklaştıran, kaynaştıran, toplumsal birlikteliğin, dayanışmanın hatırlandığı, dostluk ve kardeşliğin güçlenmesini sağlayan dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar kin, nefret ve kavgaların sona ermesine sevgi hoşgörü ve dostluğun pekişmesine vesile olmuş, rahmetin ve bereketin bol olduğu sevinme ve sevindirme günleridir. Dayanışma, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatma, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşma ve böylesi mübarek günlerde doruğa çıkan kardeşlik duygumuz millet olarak en büyük gücümüzdür. Yüce dinimizin de bir gereği olan sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağımıza ve millet olma gücümüzle, birbirimizi anlayarak, birbirimize saygı göstererek, Kurban Bayramını da hoşgörü ve barış ortamı içerisinde birlik ve dirlik içerisinde geçireceğimize inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin, milletimin ve hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa ve Müslüman kardeşlerimize barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”