Kars Belediyesi, bozuk olan yolların bakım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ihtiyaç duyulan alanları sıcak asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarını sürdürüyor.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta Kars’ın tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaparak verdikleri sözü tuttuklarını söyledi.
Kars halkına verdikleri sözleri tutmak için tüm olanakları seferber ettiklerini dile getiren Karaçanta, “Çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yapıyorum. Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensinler. Şu anda göründüğü gibi son hızımızla çalışıyor ve hizmetlerimizi halkamızın ayağına götürüyoruz. Önümüzdeki gönlerde de işlerimiz aksatılmadan yürüyecek ve elimizden gelenin de fazlasını yaparak sorun ve sıkıntıları asgariye düşüreceğiz. Önümüzdeki yıl içinde de artık asfaltlanmamış, kaldırımı ve bordör çalışmaları yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Allah’ın izni ve halkımızın desteğiyle şehrimizi artık daha yaşanabilir bir kent haline dönüştüreceğiz” dedi.