Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nce 2016 yılı mali bütçesinden kurumun hizmet çalışmalarında kullanılmaz üzere 23 araç ile birlikte iş sezonunun açılışı yapıldı.
Hüseyin Atak Bulvarı üzerindeki İl Özel İdaresi Binası önünde düzenlenen törene; Kars Valisi Günay Özdemir, Belediye Başkan Vekili Hülya Çağraşan, AK Parti Kars Milletvekilleri Dr.Selahattin Beryribey, Ahmet Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve İl Özel İdaresi personeli katıldı.
Saygı Duruşu İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, “Heyecanlıyız. Çünkü milletimize hizmet etme misyonunu üstlenen il özel idaremiz uyumlu bir şekilde Karslı hemşehrilerimze hizmet etmek için tüm mesai arkadaşlarımızla gece-gündüz demeden hoş bir seda anlayışı ile çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile Özel İdareye kazandırılan 23 aracımızın hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonras sırasıyla İl Genel Meclisi Başkanı Necati Dallı, Milletvekilleri Selahattin Beyribey, Ahmet Arslan ve Vali Günay Özdemir birer konuşma yaptı. Ardından İl Özel İdaresi’ne kazandırılan 23 aracın ve yeni iş sezonun açılışı kurban kesilerek yapıldı.
Ardından protokol üyeleri İş makinalarına binerek, iş makinalarının kullanımı hakkında operatörlerinden bilgiler aldılar.