Kars36spor 2016-2017 sezonun ilk hazırlık karşılaşmasını Ağrıspor ile oynayacak. Başkan Muharrem Yıldız, Pazar günü Serhat Ağrı Spor ile oynanacak karşılaşmaya tüm Kars halkı davet etti.
Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız açılış maçına tüm Kars halkını davet ederek Kars futboluna ve sporuna destek çıkılmasını istedi.
Futbol dışındaki spor dallarına ilişkin başlattığı yenilikler ile Kick Boks kadın futbol takımı Kulübü ve Kars36 spor kulübünü kuran iş adamı Muharrem Yıldız yeni kulüp ve yeni yönetim ile birlikte birçok spor branşlarını da aynı kulüp bünyesinde bir araya getirerek yeni sezona hazır olduklarını söyledi.
“KİCK BOKS BRANŞINDA TÜRKİYE ÇAPINDA DERECELER ALINMIŞTIR”
Kars36por kulüp Başkanı Muharrem Yıldız , “Kick boks branşını açarak Türkiye genelinde dereceler alınarak büyük başarılar elde ettiklerini belirtti. Şuan 65 sporcumuz ile faaliyet göstermekteyiz. Milli sporcularımız bulunmaktadır. Yine Kars’ta bir ilk olarak kadın futbol takımı kurarak 37 kadın futbolcu ile önümüzdeki sezon 3 lig de mücadele edeceğiz. Altyapıya önemli ölçüde önem vererek 13 yaş genç 15 yaş ve genç 17-19 yaş takımlarını kurarak şehrimizin futbol alt yapısına büyük bir destek sağlamış bulunmaktayız” dedi.
“GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Geleceğe sahip çıkmak istediklerini ifade eden Kars spor ve Kars 36 spor Başkanı Muharrem Yıldız, “Yeni bir yapılanmaya giderek, Kars 36 spor ve kadın futbol takımını kurarak, Amacımız Kars’ta yaşayan çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirmek zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Sadece futbol değil, futbol dışında diğer branşlarda da faaliyet göstermek istiyoruz. Faaliyetlerimizle, çalışmalarımızla örnek olmak istiyoruz” diye konuştu.
Pazar günü Kafkas Üniversitesi Prof.Dr. Abamüslüm Güven Stadın’da saat 13.00’de oynanacak Kars36spor Ağrıspor maçı öncesi kadın futbol takımının gösterisi, Kick Boks, Aşıklar, Kafkas gösterileri ve 13- 17 yaş grubu sporcuların gösterileri yapılacak.