Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı here gün yüzlerce vatandaş makamında ziyaret ederek Karaçanta’ya belediye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor.
Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın belediye hizmet binasındaki makam odası, vatandaşlarla dolup taşıyor. Kars halkının gösterdiği sevgi ve ilginin gerek makamında, gerek dışarıda kendisini mutlu ettiğini ve daha çok çalışma azmi verdiğini ifade eden Başkan Karaçanta, “Bizim modern ve model bir Kars hedefimiz var. Bizim işleyen, ışıldayan bir Kars hedefimiz var” dedi.
HER GÜNÜMÜZ MÜCADELEYLE GEÇİYOR
Daha iyi, daha güzel bir Kars için mücadele verdiklerini belirten Başkan Murtaza Karaçanta, “Kuşkusuz Kars’ın problemleri bitmiş değil. Bunun farkındayız. Bu problemleri çözmek için her günümüz mücadele ile geçiyor. Ancak şuna tüm kalbimle inanarak söylüyorum ki ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmedik. Her gün, bir önceki günden daha fazla çalışıyoruz. Geçmişe takılmadığımız gibi, kendi başarılarımıza da takılıp kalmıyoruz. Bizim daha büyük hedeflerimiz var. Bu hedef Kars’ı i cazibe merkezine haline getirmek. Kars’ı Türkiye’ye yakışır bir il haline getirmektir” diye konuştu.
BU TOPRAKLARA VE MİLLETİMİZE KARŞI BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ VAR
Verilen sözleri tutmanın karşılığında elde edilen güvenin, bizler için en önemli sermaye olduğuna inanıyoruz diyan Karaçanta, “Dürüst çalışmanın ve verilen sözleri tutmanın karşılığında elde edilen güvenin, bizler için en önemli sermaye olduğuna inanıyoruz. Planlı programlı çalıştığımız, attığımız her adımı iyi hesapladığımız için bugüne kadar önümüzü net görmeyi ve doğru kararlar almayı başardığımızı biliyoruz. Bu topraklara ve milletimize karşı, yüreğimizde büyük bir sorumluluk duygusu taşıyoruz. Tüm kararlarımızda Karslılara olan sorumluluğumuzu aklımızdan çıkarmadık, çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.
BİZLER BÜYÜK HİZMETLERİN KADROLARIYIZ
Siyasetin halkla gönül bağı kurmak olduğuna değinen Başkan Karaçanta, “Bizler, büyük hizmetlerin kadrolarıyız. Siyaset, bizim için halka hizmettir. Biz yeni hizmetler yapıp, yeni eserler inşa ederken, aynı zamanda halkımızla gönül köprüleri kuruyoruz. Hepimiz çalışacağız, hep beraber paylaşacağız, hep birlikte sevineceğiz. Bizim belediyecilikten, siyasetten anladığımız işte budur. Bizim siyasetimiz, bizim belediyeciliğimiz budur. Bugüne kadar, her adımda halkımızla beraber yol aldık. Kars’ı halkımızla birlikte omuzladık ve bugünlere taşıdık. Ailelerimize, çocuklarımıza güzel bir hayat sunabilmek için, bu dönemde yeni projelerle şehrimizi ihya edeceğiz” dedi.
YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Karslılardan aldıkları güçle emin adımlarla yürüdüklerine ifade eden Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, özetle şunları söyledi:
“Bu birlik ve beraberlik, bu dikkat ve hassasiyet, bu kararlılık ve ciddiyet içerisinde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle, aldığımız destekle yürümeyi sürdürüyoruz. Biz; Karslı hemşehrilerimizle birbirimize kalplerimizi açtık ve zorlukları birlikte göğüsledik. Allah’ın izniyle daha nice büyük başarıların altına birlikte imza atacağız, bunun kıvancını birlikte paylaşacağız.”