Sarıkamış’ta Denizbank Sarıkamış Şubesi ile Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığı, Çiftçiler Günü’nde ortaklaşa düzenledikleri yemekli toplantıda, çiftçiler, STK temsilcileri ve muhtarlarla buluştu.
Sarıkamış Muhtarlar Derneği Binası’nda düzenlenen toplantıda konuşan Denizbank Sarıkamış Şube Müdürü Necati Tan, tarım sektöründe yüzde 30’u aşan pazar payı ile özel bankalar arasında lider olan Denizbank’ın üreticileri her alanda desteklemeye devam ettiğini belirtti.
Tan, böylesine anlamlı bir gün vesilesiyle çiftçilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifadeetti.
Necati Tan, “Tarıma yaptığımız büyük yatırımlar ve üreticimize tanıdığımız önemli avantajlarla, özel sektör bankaları arasında ilk sırada yer alıyoruz. Türkiye’de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü’nü tesis ederek sektöre çok daha fazla yoğunlaşma imkanı bulduk. Tarım gibi ülke ekonomimiz için stratejik öneme sahip bir alanda, uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile Türkiye’nin öncü ve lider “Tarım Bankası” konumunda bulunuyoruz. Bugün de Çiftçiler Günü vesilesiyle üreticimizle bir arada olmaktan, bu özel günü onlarla birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Üreticimizin, insanımızın yanında olmaya, hayatlarında değer yaratacak çalışmalar üretmeye devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin bu özel gününü kutluyorum” dedi.
Toplantıya, Denizbank Başkent -2 Bölge Müdürlüğü Tarım Bölge Sorumlusu Mustafa Önder, Sarıkamış Ziraat Odası Başkan yardımcısı Nazım Öncü ile Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Temur’da katıldı.