AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı, Kastamonu’da bulunan 45 bin üyesini ziyaret edecek.
AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı öncesinde konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay, il teşkilatı olarak üye ziyaretlerine başladıklarını ve Nisan ayı sonuna kadar 45 bin üyeyi ziyaret etmeyi hedeflediklerini söyledi.
Gerçekleştirilen toplantı sayesinde teşkilatların kendi aralarında öz eleştiri yapma imkanına sahip olduğunu ifade eden Av. Uluay, “Toplantıda ayrıca genel merkezimizin vermiş olduğu bilgiler değerlendiriliyor. Üye çalışmalarımızı hızlandırdık. Kastamonu’da 45 bin, Türkiye genelinde ise 9,5 milyon üyemiz bulunuyor. Mart ayı sonuna kadar tüm parti üyelerimizi tek tek ziyaret etmeyi planlamıştık ancak yetiştiremedik. İl, ilçe, kadın kolları, gençlik kollarından ekipler oluşturarak Nisan ayı sonuna kadar tüm üyelerimizi evlerinde ziyaret etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Kastamonu’ya hizmet noktasında AK Parti olarak hangi partinin mensubu olursa olsun her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye de devam edeceklerini söyleyen Av. Uluay, “AK Parti’den seçilen 3 milletvekilimize de sahip çıkılmalı diye düşünüyorum. Kastamonu’ya hep beraber hizmetlerin en iyisini almaya çalışalım. Yapılan eleştirileri karşılıklı büyüterek bir yerlere varamayız. Eksik ise tamamlayalım, fazla varsa değiştirelim ancak Kastamonu olarak sahip çıkalım. Biz hizmetin en iyisini almaya çalışıyoruz ancak biz istiyoruz ki muhalefette hizmet noktasında yanımızda bulunsun” diye konuştu.