Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 3. ligin bitimine iki hafta kala Beylerbeyispor’u kendi sahasında 1-0 mağlup ederek, 47 yıl aradan sonra 2. lige yükselen Kastamonuspor 1966’yı tebrik etti.
Başkan Arslan, “İlimizin yarım asırlık 2. lig hasretini sona erdiren Kastamonuspor 1966 Kulübü’nün fulbolcusundan, antrenörüne, malzemecisinden kulüp başkanına kadar ve özellikle göreve geldiği günden bugüne kadar Kastamonuspor 1966’nın ilk olarak 3. lige ardından ise 2. lige yükselmesinde olağanüstü emek harcayan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş başta olmak üzere Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’a, AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’e, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay ve teşkilatına, her daim katkılarını esirgemeyen iş adamlarımız ile 12. adam görevini gerek sahamızda gerekse deplasmanda en üst düzeyde gösteren taraftarımıza tüm Kastamonu halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Sporun bir ilin gelişimine ve reklamına ne düzeyde katkı sağladığını Kastamonuspor 1966’nın kısa sürede gösterdiğine dikkat çeken Arslan, “Bu inanç ve heyecanla takımımız, inanıyorum ki daha üst liglere de yükselecektir” şeklinde konuştu.