Bozkurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı boyunca ilçedeki ihtiyaç sahibi 400 kişiye iftar yemeği ulaştırdı.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Ramazan ayı için hazırladığı, “Bu İftar Bizden Olsun Sevabı Hepimizin Olsun” projesi ile vakfa kayıtlı ihtiyaç sahibi 400 vatandaşa sıcak yemek ulaştırıldı.
Vakıf Başkanı, Kaymakam Murat Gökoğlu, "İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı süresince ilçemiz merkez, mahalle ve köylerinde ikamet eden, 3294 sayılı kanun kapsamında bulunan ve Vakfımızda kayıtlı olan 400 vatandaşımıza iftar yemeği dağıtımı yapıldı" dedi.
Köylerde yapılan iftar yemeği dağıtımına zaman zaman kendisi de katılan Kaymakam Gökoğlu; "’Bu İftar Bizden Olsun Sevabı Hepimizin Olsun’ Sosyal Hizmet Projesi ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize daha iyi hizmet sunmak, gönüllerini almak ve içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayını mutluluğunu ve sevabını birlikte paylaşmak üzere hazırlanarak uygulanmıştır. Yaklaşık bir aydır süren proje Ramazan ayı sonunda bitecektir. Uygulamakta olduğumuz sıcak yemek dağıtımı projesi bizleri mutlu ve huzurlu ederken, vatandaşlarımızın mutluluğu ve verdiği olumlu tepkiler bizlerin mutluluğunu bir kat daha artırmıştır" dedi.