İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
İhlas Haber Ajansı (İHA) Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, beraberinde İHA Düzce İl Temsilcisi Ali Yıldız ve İHA Kastamonu İl Temsilci Vedat İkizoğlu ile birlikte Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Kocaeli’nde Derinci Kaymakamı iken Kastamonu Valiliğine atanın Vali Mesut Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çorbacı, İhlas Haber Ajansı’nın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, İHA’nın Türkiye’nin en geniş kapsamlı haber ağına sahip olduğunu belirtti.
Kastamonu ile Kocaeli bölgesi hakkında gerçekleştirilen sohbette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Vali Yıldırım, ilçelerde değerlendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, vatandaşlar ile kamu kurum ve kuruluşları bir araya getirdiklerini söyledi. Vatandaşların istek ve taleplerini bizzat dinlediğini söyleyen Vali Yıldırım, sorunların çözümü noktasında da gerekli kurumlara talimat yazısı gönderdiklerini kaydetti. Vali Yıldırım, bu tür ziyaretleri daha da sıklaştırarak önümüzdeki günlerde de devam ettireceklerini belirtti.
Ayrıca İHA Kocaeli Bölge Müdürü Çorbacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı’yı da ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgeler aldı.