Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını Ferko Ilgaz Mountain Resortta yaptı.
Kastamonu Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına, Sinop Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yasemin Özata Çetinkaya, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve KUZKA Genel Sekreteri Ramazan Çağlar katıldı.
Toplantıda, Yönetim Kurulu Üyelerine Ajans çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılırken, toplantı gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile sona erdi.
Ayrıca Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Kastamonu’da 23-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenleyeceği “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” için gerçekleştirilen değerlendirme mülakatları sonuçlandı. KUZKA tarafından yapılan mülakatlar sonunda 23-31 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi“ ne katılmaya hak kazananların 30 asil ve 5 yedek seçildi.