Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Azdavay Meslek Yüksekokulu ve öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.
Rektör Aydın, Azdavay Meslek Yüksekokulu ile öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrasında konuşan Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın, “2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Azdavay Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılmış olan Sosyal Güvenlik Programına, Yükseköğretim Kurumu tarafından 40 adet kontenjan verildi. Bu kapsamda Azdavay Meslek Yüksekokulu binası ve Azdavay Belediyesi tarafından hazırlanan öğrenci yurdu binasının yeni akademik yıla hazır olması için kontroller yapıldı. Hem Meslek Yüksekokulu binası hem de yurt binası eğitim ve öğretim açısından oldukça uygun. Öğrencilerimizin rahat ermesi için bütün altyapıyı hazırladık” dedi.
Rektör Aydın, okulun Azdavay’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Rektör Aydın’a Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasbi Yaprak ve Azdavay siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.