İstanbul’un Bağcılar semtinde 24 Nisan Pazar günü hizmete girecek olan Taşköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TAŞ-DER), görkemli bir açılışa hazırlanıyor.
Aslen Taşköprülü olan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde İdare Amir olan Halil Korkmaz’ın başkanlığını üsteleneceği Taşköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 24 Nisan Pazar günü saat:14.00’de Bağcılar semti Fatih Mahallesi Fidan Sokak No:65’de hizmet vermeye başlayacak. Kastamonulu sevilen sanatçı Hasan Yılmaz, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ile çok sayıda ilçe belediye başkanının katılımıyla gerçekleşecek olan açılış öncesi konuşan Dernek Başkanı Halil Korkmaz, gurbette yaşayan tüm Taşköprülüleri birlik ve beraberlik çatısı altında toplanabilecekleri bir STK rolü üstlenmek amacıyla yola çıktılarını ve bu yolda bir başlangıç olarak tüm hemşerilerini açılışlarına beklediklerini kaydetti.
Gurbet ile sıla arasında bir köprü vazifesi üstleneceklerini belirten Korkmaz, tüm hemşerilerine kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.
Dernek Başkanı Halil Korkmaz ve Yönetim Kurulu tüm ilçe belediye başkanlarını ilçelerinde ziyaret ederek açılışa davet ettiler.