Kayseri Bölgesi Ulusal Klasman Voleybol hakemi Cihangir Tuncer (39), geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Kayseri voleybolunun gülen yüzü olarak bilinen genç hakem, her maçtan önce iki takım antrenar ve kaptanları ile yaptığı özçekimler ile camianın en sevilen simalarından biri olmuştu.
Kayseri Orduevi’nde görevli Astsubay ve aynı zamanda Kayseri Bölgesi Voleybol Ulusal Klasman Hakemi olan Cihgangir Tuncer, görev başında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Genç hakemin kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Kayseri Voleybol Klasman Hakemleri’nden olan ve her maç öncesinde iki takım antröner ve kaptanları ile öz çekim yapması ve güler yüzü ile tanınan Cihangir Tuncer’in vefat haberi voleybol camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
Evli ve üç kız çocuğu babası olan Cihangir Tuncer, Yozgat-Boğazlıyan nüfusuna kayıtlıydı. Genç hakemin cenazesi yarın öğle namazının ardından Boğazlayan’a bağlı Poyrazlı Mahallesi’nde toprağa verilecek.