Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz ihanet çetesinde darbe girişimi sonrası meydanları boş bırakmayan Türkiye’nin bu halk hareketi dünyada büyük bir yankı bulduğunu ve örnek gösterildiğini söyledi.
23 GECE TÜM TÜRKİYE DİMDİK AYAKTA İDİ…
23 gündür meydanları büyük bir şevk ve heyecan ile her yaş gurubundan her fikir ve parti mensubunun meydanları boş bırakmadığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “79 milyon Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emri ile Meydanlarda nöbet tutarak adeta destan yazmıştır. İstanbul merkez olmak 81 vilayette 79 milyon adeta tek vücut olarak gereken mesajı ve cevabı vermiştir. TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET ilkesi ile bu millet birbirleri ile fikir ayrılığında olsa da gerektiğinde ve hele hele söz konusu vatan olunca tek yumruk olduğunu dünya devletlerine gösterirken mazlum halklarında bir bakıma umudu olmuştur. Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Kayseri!” dedi.
Meydanlar boş bırakılmaya gelmez…
Meydanların boş bırakılmaya gelemeyeceğini ve gerekirse değil 24 gün bir ömür bu milletin meydanlarda nöbet tutabilecek akıl, kabiliyet, vatan sevgisi ve inancı olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 79 milyonun dimdik ayakta, hükümetin dimdik ayakta, muhalefetin dimdik ayakta, her kurum ve kuruluşun dimdik ayakta olduğunu kısacası hedef 2023 için hazır olduklarını sözlerine ekledi.