Kayseri Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros, Kayseri’de yaşanan terör saldırısını kınayarak, “Bu alçak saldırılar ülkemizin bütünlüğünü bozamayacak” dedi.
Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros, Zincidere Komando Tugayı’nda görevli askerlere yönelik terör saldırısını kınayarak, şu açıklamayı yaptı:
“Dış güçlerin desteği ile kardeş kavgası çıkararak, ülkemizi bölmek isteyen hain terör örgütünün yaptığı alçak saldırı sonucu 14 kahraman askerimiz şehit olmuş, 54 vatan evladımız da yaralanmıştır. Allah’tan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, milletimizin başı sağ olsun diyoruz. Bir daha böyle büyük acılar yaşanmamasını dilerken, bu alçak saldırıyı gerçekleştiren ve arkasında duran herkesi lanetliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve diğer devlet büyüklerimizin her fırsatta dile getirdiği gibi biz de diyoruz ki, bizi bölemeyeceksiniz, parçalayamayacaksınız, başaramayacaksınız. PKK, FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütlerinin bir olup ülkemize saldırması karşısında bu ülkenin fertleri olarak her türlü göreve hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, devletimizin, ülkemizin yanında olmak hem insan olmanın hem de imanın bir gereğidir. Böyle hassas dönemlerde provokatörlere fırsat verilmemesi, birlik ve beraberliğimizin arttırılması da ülkemizin selameti açısından önem taşımaktadır.”