AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Elitaş ve Özden, Kocasinan ilçesine bağlı TED Kayseri Kolejindeki 2071 numaralı sandıkta oyunu kullandı. 

Elitaş, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinin başlangıç olduğunu belirtti.

Mustafa Elitaş, şunları kaydetti:

"İki ay süren seçim kampanyasını hakkı ile yerine getirdik. İl, ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarımız bütün güçleriyle çalıştılar. Milletvekili adaylarımız, aday adaylarımız bütün güçleri ile çalıştılar. Bugüne kadar yapılan işler hem siyasi partilerin, hem de adayların işleriydi. Bundan sonra mühür millette. Millet ne takdir ederse, ona herkesin boyun eğmesi gerekir. Herkesin kabullenmesi, rıza göstermesi gerekir. Artık söz ve kararın milletin olduğu gün içerisindeyiz. Hayırlı uğurlu olsun."

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de AK Parti'nin hedefleri arasında yer alan "2071" yılının numarasını taşıyan sandıkta oy kullandığını ifade ederek, "İnşallah hedeflerimizi gerçekleştirecek bir oy alırız diye temenni ediyoruz" dedi.

24. dönem milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Yaşar Karayel de Kocasinan ilçesinin Erciyesevler Mahallesi'ndeki Kadir Has İlköğretim Okulunda bulunan 1115 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Yaşar Karayel de, huzur ve barış içinde, ülkenin her yerinde seçmenlerin sandıklara giderek oylarını kullandıklarını ifade etti.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut da oyunu Talas ilçesinde, Fatma-Mustafa Hasçalık Ortaokulundaki 1023 numaralı sandıkta verdi.