Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaygın eğitim birimi olan ASMEK’in yönetici ve eğitmenleri Geleneksel Büyük KAYMEK sergisini görmek için Kayseri’ye geldi. Sergiyi gezen yönetici ve eğitmenler Kayseri’de mükemmel bir sergi gördüklerini belirttiler. Antalya heyeti ve KAYMEK sergisini gezenler akşam saatlerinde de Gürsel Yalçın’ın fırça şovunu izlediler.
Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde açılan Geleneksel Büyük KAYMEK Sergisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. 4 bin eserlik dev sergi sadece Kayseri’den değil Kayseri dışından da ziyaretçi çekiyor. KAYMEK sergisini Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaygın eğitim birimi olan ASMEK’in yönetici ve eğitmenleri de gezdi. Tüm eserleri tek tek inceleyen Antalya heyeti gün boyunca sergide kaldı, KAYMEK’in yönetici ve hocalarıyla görüştü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü (ASMEK) heyetinde tüm sanat hocalarının bulunduğu belirtildi. KAYMEK sergisi ve çalışmaları ile ilgili fikir edinmek için Kayseri’ye geldiklerini belirten ASMEK yöneticisi çok güzel bir sergi gördüklerini belirtti ve emeği geçen herkesi tebrik etti.
Üç yıl önce KAYMEK’te eğitmenlik yaptığını belirten ASMEK eğitmeni ise "Üç yıl öncesine kadar inanılmaz yol kat edilmiş. Her şey mükemmel. Daha önceki yıllarda da KAYMEK sergisi çok güzeldi; ama bu yıl daha güzel. Arkadaşlarımın ellerine sağlık" ifadelerini kullandı.
KAYMEK SERGİSİ’NDE FIRÇA ŞOV
29 Eylül’e kadar açık olacak olan KAYMEK sergisinde farklı etkinlikler de gerçekleştiriliyor. Sergiyi gezenler ve Antalya’dan gelen misafirler KAYMEK Sergisi’nde Gürsel Yalçın’ın fırça şovunu izlediler.