Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nın, bu hafta 29-31 Temmuz tarihlerinde Bünyan ilçesinde yapılacağı bildirildi.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final müsabakalarının 29-31 Temmuzda Bünyan’da yapılacağını bunun yanı sıra birçok farklı etkinliğin vatandaşlarla buluşacağını kaydetti.
29 Temmuzda kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikler 30 Temmuz’da düzenlenecek Atlı Okçuluk Final Müsabakaları, İrfan Gürdal konseri ve Biz Hep Buradayız Çanakkale Geçilmez isimli tiyatro oyunu ile devam edecek. 31 Temmuz Pazar günü ise atlı cirit, Manas Destanı gösterisi, atlı akrobasi, Gökbörü oyunu, atlı savaş sanatları gibi etkinlikler sahnelenecek. Etkinlikler ödül töreni ve resim sergisiyle son bulacak.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu 30 Temmuz Cumartesi günü sata 9.00’da başlayacak Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final müsabakalarına herkesi davet ettiklerini gelenekleri geleceğe taşımaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.