Bahçelik Sulama Birliği Başkanı İbrahim Ülker ve Yönetim Kurulu üyeleri Kayseri Şeker’in Birlik faaliyetlerine katkıları ve tarım sektöründeki sergiledikleri örnek dayanışma için teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyaret esnasında konuşan Bahçelik Sulama Birliği Başkanı İbrahim Ülker, birlik oldukları günden bu yana Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer’in, desteklerini kendilerinden esirgemediklerini belirterek, teşekkür etti.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise, “Bölgenin en büyük Sulama Birliği olan Bahçelik Sulama Birliği Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve biz çiftçiye yapılan hizmet anlamında bizimle aynı anlayış içerisinde olan kurumlarla çalışmak ve birbirimize destek sağlamak durumundayız. Biz birbirimize ne kadar katkı sağlayıp işlerimizi kolaylaştırabilirsek çiftçinin işi de o kadar kolaylaşır, geliri de artar. Biz o anlayış içerisindeyiz. Sizleri de bu anlayış içerisinde gördük. Allah razı olsun. Sizin işinizi hepimizin işi olarak görüyoruz. İnanıyorum ki sizlerde bizim işimizi kendi işiniz gibi görüyorsunuz. Hep birlikte çiftçiye hizmet gayreti içinde oluyoruz. Allah işimizi kolay getirsin. Sizin bu desteğinizden dolayı enerjimizin yükseldiğini hissediyorum.” diye konuştu.