KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan ve Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret etti.

KALDER Kayseri Bürosunun Kayseri Sanayi Odası’nın hizmet binasında faaliyet gösterdiğine değinen KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, “KALDER’in Türkiye’de kalite ve kurumsallık anlayışı konusunda yapmış olduğu katkıları hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Kalite bilincinin gelişmesinde ve artık bunun bir yaşam felsefesi haline gelmesinde hem firmalarımıza hem de firmalarımızdaki çalışanlarımıza yapılan katkılarla aslında Türkiye’nin dolaylı olarak gelişimine katkı sağlanmaktadır. Bundan dolayı ben kendilerini kutluyorum” dedi.

Kayseri’de firmaların kalite yolculuğuna çıkma noktasında daha bilinçli hale gelmiş olmalarından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Boydak, bundan sonra KALDER büyük ödüllerine Kayseri’den de talipler olduğunu belirterek, bu yarış içerisinde bundan sonra Kayseri’nin de olacağını söyledi.

KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan ise, Kayseri’nin artık adeta kalitenin yuvası haline geldiğini belirterek, buradaki faaliyetleri ile Kayseri’deki sanayicileri ve iş dünyasını küresel rekabete hazırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Fert başına düşe milli gelirde artışların son yıllarda sınırlı olduğunu ifade eden Doğan, “Milli gelirde sıçramayı sağlayacak, gelişmeyi ve sürekli iyileşmeyi sağlayacak olan EFQM Mükemmellik Modeli dediğimiz uygulamaları özellikle Kayseri ve Orta Anadolu bölgemizde tanıtabilmek ve bunun yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile çalışıyoruz. Sayın Mustafa Boydak Bey Kayseri’de bize bir yuva açtılar. Burada bir şubeye gidiş olmak üzere bir temsilcilik oluşturduk. Bir girişim gurubu ile hareket ediyoruz. Amacımız Kayseri’ye kalite katarak 2K’lı bir Kayseri yaratmaktır.” diye konuştu.