Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İldem bölgesinin son 15 yılda inşa edilen toplu konut alanı olduğunu ancak belediye yatırım ve hizmetleri sonucu bölge Kayseri’nin adeta prestij merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Artık İLDEM bölgesinin bir ticaret merkezi olduğunu çünkü bir çok alış veriş merkezinin bu semtte hizmet verdiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç “İLDEM artık sosyal ve kültürel yapıları, Pazar yerleri, alış veriş merkezleri ile uydu kent olmuştur. Alt yapı sorunu yoktur. Modern yapıları ve yeşil alanları, her türlü ve bol çeşitli dükkânları ile şehirden uzak kendi bir şehir olan İldem Melikgazi’nin örnek gösterilen çok merkezli şehirleşmesine örnek bir yerleşim alanıdır. Bu bölgemizde Esnafımızı ziyaret ederek, yapılan çalışmaları değerlendirdik. Çünkü bizim için vatandaşın memnuniyeti çok önemlidir “ dedi.

Belediye çalışma ve hizmetleri ile bölgenin ticaret ve ekonomiye yön verdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, İldem esnafı ile yapılan sohbet ve gezinin çok yararlı olduğunu çünkü bu tür geziler ile hizmette bütünlük sağlandığını sözlerine ekledi.