Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Meclis Üyeleri Kamil Müderrisoğlu, Şaban Çetin ve Tufan Nayman ile birlikte Develi Belediyesi’nin Yukarı Develi’de düzenlediği mahalle iftarına katıldı.
İftar öncesi mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Cabbar, iftar sonrası yaptığı selamlama konuşmasında, “Kadir Gecesini eda edeceğimiz böylesine anlamlı bir günde siz kıymetli hemşerilerimle kardeşçe aynı sofrada iftar yapmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Özlemini duyduğumuz bu tablonun tüm ümmet coğrafyasında yaşanmasını temenni ediyor, Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.
TÜMKAYDER Üyesi Mustafa Şam ve diğer Develi Dernek üyelerinin katıldığı iftar programında Şam da kısa bir konuşma yaparak Başkan Cabbar’a böylesi bir organizasyon tertip ettiği için teşekkürlerini iletti ve mahalle içerisinde yapılacak olan misafirhane için de mahalle sakinlerinden destek istedi. İftar sonrasında meclis üyeleri ve mahalle sakinleriyle çay muhabbeti yapan Başkan Cabbar’a mahalle sakinleri iftar ikramı için teşekkürlerini iletti.