Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü sel felaketine maruz kalan Yeşilhisar’ı ziyaret etti. İlçe halkına geçmiş olsun dileklerini ileten ve Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çelik, halkın büyük ilgisi ile karşılaştı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar’da İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Sami Ceylan ile birlikte ilçe halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Çelik, sel nedeniyle bozulan yollardaki alt yapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Yeşilhisar halkından büyük ilgi
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Yeşilhisar’da büyük bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılandı. Vatandaşlar, Yeşilhisar’a yapılanlar nedeniyle teşekkür etti. Esnaf ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çelik, yapılan çalışmaların son durumuna ilişkin de bilgi aldı. Halen 15 araç ve 25 kişilik personelle yol, altyapı ve asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesinin kısa zamanda sel felaketinin izlerini ilçeden sileceğini belirten Başkan Mustafa çelik, konuyla ilgili olarak kriz masası oluşturduklarını ifade etti. Başkan Çelik, “Bir kriz masası oluşturularak işlerin takip edildiğini vurgulayan Başkan Çelik, "Felaketin üzerinde bir hafta geçmeden asfaltı yapar duruma geldik. Bu çok önemli bir nokta. Rabbim böyle felaket bir daha vermesin. Ancak verirse Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda. İlçenizi pırıl pırıl yapacağız." dedi. Daha sonra Çelik, ilçe meydanında vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti.
Fen Lisesi’nin çevre düzenlemesi yapılacak
Başkan Mustafa Çelik’e ilçe halkıyla sohbet esnasında bir de talep iletildi. Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz, ilçeye yapılan Fen Lisesi’nin çevre düzenlemesi için destek istedi. Başkan Çelik de ilçe halkının bu isteğinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları verdi.
Esnafları Ziyaret Etti
Başkan Mustafa Çelik, Yeşilhisar’da esnafları da ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında Yeşilhisar Polis Karakolu önündeki polislerle de selamlaşan Başkan Mustafa Çelik, yanına gelen çocuklara da Kayserispor forması hediye etti.