Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni Adliye ve çevresinde yapılacak olan yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, Kurban Bayramı sonrası bölgede geniş çaplı bir çalışma başlatacaklarını belirtti.
Büyükşehir belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili yerinde incelemeler yapmaya devam ediyor. Sümer’de incelemeler yapan Başkan Çelik, Kurban Bayramı sonrası bölgede bir dizi çalışma yapacaklarını söyledi.
Yeni Adliye ve çevresinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili daha önce Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanı ile de bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Çelik, "Bölgede yapacağımız çalışmalarla ilgili talepleri aldık. Sümer’de yeni Adliye binamızın yanı sıra inşaatı devam eden Kayseri Vergi Dairesi ve Bölge Adliye Mahkemesi de bulunuyor. Kamu kurumlarımızın yanı sıra Sümer’deki okullarımızın bulunduğu kompleksi de içine alan bölgenin tamamıyla ilgili bir çalışma planladık. Yapacağımız çalışma ile bu bölgemiz çok daha şık bir görünüme sahip olacak. Ayrıca bölgedeki trafik akışında yaşanan yoğunluğu ortadan kaldıracağız ve otopark sorununu da çözeceğiz. Tüm bu çalışmalar Kurban Bayramı sonrası hızlı bir şekilde başlayacağız." dedi.