Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesi’ni gezerek, bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüm projelerini inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, Kocasinan Belediyesi olarak 2023 hedefleri doğrultusunda ‘Yeni Kocasinan’ için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.
Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleriyle ile birlikte Ahi Evran Mahallesi’nde cadde cadde sokak sokak gezerek yapılacak olan kentsel dönüşüm alanlarını inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinleri tarafından sevgiyle karşılandı.
İncelemeler sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Ahi Evran’da da ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışla yeşil alanları ve sosyal donatıları bol, ulaşım problemi olmayan en son teknoloji ile desteklenen Türkiye’ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm projesi için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Daha modern daha kaliteli ve daha yaşanabilir Kocasinan için projeler hayata geçiriyoruz”.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Kocasinan da kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yepyeni bir Kocasinan olacak” diyerek noktaladı.