Gün içerisinde belediyecilik çalışmalarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, akşamları ise demokrasi nöbetine katılıyor. Her fırsatta Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetlerine katılan Başkan Çolakbayrakdar, “Yüreklerimizde vatan sevgisi olduğu sürece hiçbir güç ülkemizi bölemez.” dedi.
Meydanlarda ki kardeşlik ruhunun tüm hainlerin korkulu rüyası olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Yediden yetmişe, çocuğundan yaşlısına kadın erkek hep beraber milli irademize sahip çıkmak için meydanlardayız. Yediden yetmişe herkes, tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet olgusu için meydanlarda sabaha kadar nöbet tutarak darbeye karşı tepkisini ortaya koyuyor. Allah birliğimizi, dirliğimizi, bütünlüğümüzü daim etsin, bozmak isteyenlere fırsat vermesin. İnşallah bu güzel vatanımızda sağlık ve huzurla yaşamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, demokrasi nöbetinin 19’uncu gününde de meydanları terk etmeyen vatanseverlere kendi elleriyle kumanya ikram etti.