Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü’nün üst üste aldığı başarılı sonuçlar Kayseri’ye büyük gurur yaşatıyor. Masa Tenisi’nde Kocasinan Belediye Spor Kulübü Türkiye şampiyonu oldu.
Barbaros Mahallesinde yer alan Kocasinan Belediye Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren Kocasinan Belediyesi’nin başarılı boksörleri de katıldıkları müsabakalarda 2 Türkiye birinciliği ve 3 üçüncülük elde etti.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan Çolakbayrakdar, çeşitli müsabakalarda derece alan başarılı sporcuları ödüllendirdi. Çolakbayrakdar, genç yeteneklerinin yetişmelerinde büyük emekleri olan antrenörlerine de teşekkür etti.
MASA TENİSİNDE BÜYÜK BAŞARI:
25-29 Mart tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılan Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri’yi temsil eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Türkiye şampiyonu oldu
SİZLER GELECEĞİMİZSİNİZ:
Ödül töreninde konuşan Başkan Çolakbayrakdar sporculara” imkanlarınız ne kadar fazla olsa da, bu işin temeli sizlersiniz. Sizin kendinize olan güveniniz, iradeniz çok önemli. Dünyada ses getirecek derecelere imza atacağınıza inanıyorum. Eminim ki okulda da aynı başarıyı gösteriyorsunuz. Spora ne kadar önem veriyorsanız, eğitime de aynı önemi vermenizi istiyorum. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.
BAŞKANDAN MÜJDE:
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, sporcuların çalışmalarını yapabileceği yeni tesislerin oluşturulacağının müjdesini verdi. Başkan Çolakbayrakdar,‘Siz böyle sürekli madalya, derece, başarı ve ödül arka arkaya getirdikçe bizim de bu işe karşı motivasyonumuz artıyor. Yeni yeni Betüller, Rabialar, Özgeler olsun diye de size verdiğimiz bir söz vardı: Masa tenisiyle ilgili yeni bir tesis yapacağız, inşallah bu sözümüzü yerine getireceğiz. Bu sene sonunda Allah’tan bir mani gelmezse bütün hazırlıklarımız o yönde olacak. Sene sonuna sizin kendinize özgü bir yerde size ait bir tesisiniz olacak. Masa tenisinde kızlar kendilerinin tesisinde çalışmaya başlayacak. Bu başarınızın ödülü olarak da arkanızdan da artık yeni yeni kardeşlerinizi hem motive edersiniz hem yetiştirirsiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz, başarınızın devamını diliyorum’ diye konuştu.