Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla sıksık bir araya gelen Başkan Gülcüoğlu, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti. İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Gülcüoğlu, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu; “ Dev yatırım ve projeler ile Bünyan geleceğe koşuyor ve ilçemiz artık bir cazibe merkezi oluyor. Bünyan’da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Esnaf ve vatandaşlarımızla sıksık bir raya geliyoruz. Geleceğin Bünyan’ını hep birlikte inşa ederken fikir alışverişinde bulunuyor, görüşlerini alıyoruz ”dedi.
Başkan Gülcüoğlu’nun ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten ilçe esnafı isteklerini aktarırken. “Başkanımız bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Başkan Gülcüoğlu ayrıca , Naci Baydemir çocuk parkında oynayan çocuklarla vakit geçirip vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Gülcüoğlu; ‘Çocuklarımız geleceğimizdir. Onlara sahip çıkmalıyız” dedi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu “Hızlı bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçen ilçemizde toplumların en büyük zenginliği ve güç kaynağı hiç kuşku yok ki, yetişmekte olan çocuklarımızdır. Aileler çocuklarının iyi eğitimli, sevgi, ve güven içerisinde büyümelerini isterler ve bu çerçevede bizlere, yani belediyelere büyük görev düşmektedir. Geleceğimiz olan çocuklara, çağdaş sosyal yaşam olanakları sunmak bizim görevimiz. Bunun bilincinde olarak içinde birçok yeniliği barındıran parklar oluşturduk bu yılda yenilerini yapmaya devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.