Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’un cumartesi günü oynayacağı Sivasspor maçında tüm Kayserililerin stadı doldurması çağrısında bulundu.
Kayseri’nin ticaret ve sanayinin yanı sıra turizm, sağlık ve spor alanlarında da Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Hiçyılmaz, Kayseri’nin marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen bir kent olduğunu ifade etti.
Hiçyılmaz, “Şehirlerin de marka değerleri bulunmaktadır. Kayserispor, spor alanında şehrimizin önemli bir markasıdır. Kayseri’nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyan Kayserispor’un gelecek sezonda da Spor Toto Süper Lig’de şehrimizi temsil etmesi her kesimin olduğu gibi bizim de beklentimizdir” dedi.
Cumartesi günü Sivasspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Kayserispor’un seyirci desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğunu belirten Hiçyılmaz, “Kayserispor Kulüp Başkanı Sayın Recep Mamur başta olmak üzere teknik kadro ve futbolcularımızın bu karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve inançlı olduklarını biliyorum. Bizler de tüm Kayseri olarak Kayserispor’un yanındayız. Çağrımız, Kayserililerin cumartesi günü Kadir Has Stadını doldurması ve desteğini esirgememesidir. Bu destek, emeğini esirgemeyen kulüp yöneticilerimiz ve futbolcularımız başta olmak üzere Kayseri’ye yapılacaktır” diye konuştu.
Açık hava reklamları yoluyla Kayserilileri Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada Kayserispor’a destek olmaya çağırdıklarını da vurgulayan Başkan Hiçyılmaz, Kayseri insanının bu yöndeki çağrılara kayıtsız kalmayacağına inandıklarını kaydetti.