Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Mimarsinan Camii’nde kıldığı teravih namazı sonrasında mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Ağırnas Bölgesine son iki yıldır yapılan yatırımlar ile adeta ikinci bir şehir inşa ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç , “Ağırnas Bölgemiz 2014 yılında belediyemiz sınırları içerisinde yer aldı. 2 yıldır yapılan çalışma ve yatırımlar ile bölge halkı Melikgazili olmanın farklılığını yaşamaktadırlar. Asfaltsız yol kalmadığı gibi kaldırım ve park çalışmaları ile Ağırnaslılar bu farklılığı hissetmektedirler. Şimdi de Ağırnas ta Meslek yüksek okulunun açılmasına öncülük ediyor, katkı sağlıyor ve destekliyoruz. Ağırnas Türkiye’nin taş ustalığı eğitimin merkezi olacaktır.” dedi.
Ağırnas halkı da Başkan Büyükkılıç’a Ağırnas’a yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Turan Mahallesinde Vatandaşlar İle Sıcak Sohbet…
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas’tan sonra Turan Mahallesi’ne geçerek, mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti. Belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında halkı bilgilendiren ve halkın sorularını yanıtlayan Başkan Büyükkılıç, vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirerek iftar sonrası gezisine son verdi.