Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Küçük Mustafa mahallesinde yer alan Küçük Mustafa camisinde Teravi namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ziyaretinde bulundu.
Küçük Mustafa Mahalle gezisine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri ve mahalle muhtarları iştirak ettiler. Küçük Mustafa mahallesinde bulunan esnafları gezerek belediye çalışmalarını yerinde denetleyen ve Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi veren Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçük Mustafa mahalle halk ile sohbet ederek ikram edilen çayı içti. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükkılıç, Küçük Mustafa mahallesinde gezerken gençlerin yoğun ilgisini gören ve alkışlar ile tezahüratta bulunan gençlere lokum ikram etti.
Geziyi değerlendiren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Küçük Mustafa Mahallemizde çok değerli dostlarımızla birlikte Küçük Mustafa Camii’nde eda ettik. Namaz sonrası Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Sami Kadıoğlu ile birlikte mahalleli esnaflarımızı ziyaret ettik. Mahallemizin çok değerli sakinleri ile oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirerek, ikram edilen çaylarından içtik. İstek ve taleplerini dinleyerek, yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı hemşerilerimize çok teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.