Darbe girişiminden sonra ekonomiyi canlandırmak için harekete geçen BEKAŞ İnşaat AŞ, Kayseri’de bitme aşamasındaki tüm projelerinde, ^’Ekonomiye Darbe İndirmek İsteyenlere İnat, Piyasaya Hep Destek Tam Destek’ sloganıyla 25 yıllık tarihinin en büyük kampanyasına imza attığını duyurdu.
BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, “Kayseri’de tamamına yakını bitme aşamasında olan projelerimizde ülkemizin ve milletimizin ekonomisine destek olmak için fiyatları düşürebildiğimiz en dip noktaya kadar düşürdük. Çünkü milletini, vatanını sevmek yeri geldiğinde elini taşın altına koymaktan çekinmemektir.” dedi.
Yurt genelinde ekonomiyi hareketlendirmek için başlatılan her kampanyayı gururla izlediklerini dile getiren Bekir Karahasanoğlu, “Konut kredi faizlerinin yüzde 1’lerde olduğu dönemde biz aynı zamanda vadeyi 0,70’e çektik, dileyenlere de 25 bin liraya kadar ödeyeceği faizi karşılama teminatında bulunduk. Bu ve bunun gibi girişimler genel ekonomideki sıkıntıları bertaraf edeceği gibi ülke ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.” ifadelerini kullandı.