Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutlayarak, zabıtaların, belediyelerin halka yansıyan yüzü, belediyelerin halkla doğrudan teması olduğunu söyledi.
Melikgazi Belediyesi Zabıta ekiplerinin ilçe genelinde başarılı çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 190. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. Zabıta Teşkilatı, kurulduğu günden bu yana sürekli vatandaşlarla iç içe ve onların hizmetindedir. Halkımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveri ve fedakârca hizmet veren Zabıta Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum. Kayseri işgal edilmeyen kaldırımları el arabaları, at arabaları olmayan, kaldırımları satış reyonuna dönüşmeyen modern bir şehirdir. Bu güzellik, bu modern şehircilik sizlerin eseridir. Sizlerin yaptığı her hamle belediyemizin yansımasıdır. O yüzden sizlerden vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yardımcı olmanızı rica ediyorum.” dedi.
Zabıta Teşkilatı’nın 190.kuruluş yıldönümü
Melikgazi Belediye Merkez Zabıta Karakolunu ziyarette bulunan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Zabıta Müdürlüğün de görev yapan tüm personelin Zabıta Haftası’nı ve Zabıta Teşkilatı’nın 190.kuruluş yıldönümünü en içten dilekleri ile kutladığını ve çalışmalarında kolaylıklar dilediğini sözlerine ekledi.