Bünyan Belediyesi iftar buluşmaları Süksün mahallesinde vatandaşları bir araya getirdi. Bünyan Belediyesi İftar Buluşmalarının ikincisi Süksün mahallesinde yapıldı.
Bünyanlılara birlikte oruç açma sevincini yaşatan Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Süksün mahallesinde devam etti. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar Buluşmasına Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve her yaştan çok sayıda Süksünlü vatandaş katıldı. Ramazan’ın coşkusunu birlikte yaşayan yüzlerce vatandaş aynı anda iftar yapıp, sahnelenen etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.
Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve ramazanlarını kutlayan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan 46 mahallesiyle bizim evimiz, Süksünlüler de ailemiz. Bu büyük ailenin aynı sofralarda buluşması, birliği ve beraberliği bizleri gururlandırıyor. Birlik ve beraberlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı, kurulan iftar sofraları ile daha da bereketleniyor. Soframızı bereketlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaptığı konuşmada;”Birlik ve beraberliğin kardeşlik ve dostluğun en yüksek duygularla, en ileri seviyede yaşandığı bir ramazanı idrak ediyoruz. İnşallah bu ramazanın mazlumlar coğrafyasında akan kanın durmasına, tüm İslam Coğrafyasının tek bir yumruk olarak yeniden birliğine, dirliğine ve yeniden uyanışına vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.
“Sizleri utandırmamanın gayret ve çabası ile samimiyeti içindeyiz”
Başkan Gülcüoğlu beklentilerin farkında olduklarını vurgu yaprak;” Malumunuz 6360 Sayılı Yasayla birlikte Bünyan 46 mahalleye çıktı bu çerçevede Süksünümüz de bize bir mahalle olarak bağlandı. Geçmişte bizi bağrınıza basarak bize bu kutsal bu ulvi görevi verdiniz. Ben şahsım, meclis üyelerim ve değerli çalışanlarım adına sizlere tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah yaptığımız çalışmalarla geçmişte 20 yıllık bir belediyecilik geçmişi olan mahallerimizin birçok eksiğini giderdik. Süksünümüze de bu çerçevede bazı hizmetler yaptık. İnşallah bunun devamı da gelecektir. Son iki yılda yapılan çalışmalara bu yılda burada devam edeceğiz. İnşallah Süksün yapılan hizmetlerden hak ettiği payı alacaktır. Bundan kimsenin Şüphesi olmasın. Kilitli parke yol başta olmak üzere, içinde bulunduğumuz düğün salonumuzu tamamlayarak sizlere hediye ettik. Çocuklarımız için yeni bir park mahallemize kazandırdık. Şunu iyi biliyorum ki bizden gerçekten çok şey bekliyorsunuz. Bizler sizleri utandırmamanın gayret ve çabası ile samimiyeti içindeyiz bundan zinhar kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki dönemde sorunlarınızı birer birer ortadan kaldırarak Süksünü daha yaşanabilir bir Süksün haline getireceğiz” diye konuştu.
“Süksünlü genç ve çocuklara Halı saha müjdesi “
Başkan Şinasi Gülcüoğlu gençler ve çocuklar içinde müjdeleri olduğunu söyleyerek;”İnşallah bu yıl sizler bir halı saha ile birlikte gençlerin enerjilerini atabileceği bir basketbol voleybol sahsı ve futbol sahasının sizlere hediye edileceğinin müjdesini vermek istiyorum. Bugün burada sergilemiş olduğumuz bu fotoğrafın gelecek yıllarda da geleneksel hale getirerek devam edeceğini belirtmek istiyor, hepinizi Allah emanet ediyorum” dedi.
İftar yemeği sonrası sahnelenen Hacivat-Karagöz, Sihirbaz, Aşık ile Maşuk, Meddah ve Tasavvuf musikisi gösterileri özellikle çocuk ve kadınlar tarafından ilgiyle takip edilirken, Süksün mahallesi sakinleri gönüllerince eğlendi. İftar buluşmasına katılan vatandaşlar genç yaşlı, kadın erkek yüzlerce mahalle sakinini bir araya getiren iftar programı için Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür ettiler. Süksün Mahalle muhtarı Hüseyin Akkuş mahallelilerin de ilk kez böyle bir etkinlik ve iftar programı olduğunu söyleyerek Başkan Gülcüoğlu ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları 20 Haziran’da Güllüce mahallesinde devam edecek.