Bünyan Belediyesi alt yapısı tamamlanan ana arterlerde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Devam eden alt yapı çalışmaları ile adeta koca bir şantiyeyi andıran Bünyan’da Bünyan Belediyesi Sümer Mahallesi Borus mevkiinde sıcak asfalt çalışması yapıyor.
Alt yapı çalışmaları tamamlanan Borus mevkiinde sıcak asfalt çalışmaları başladı. Doğalgaz bağlantıları yapılan, kanal, içme suyu hatları yenilenen ve elektrik kabloları yer altına alınan Borus mevkiinde kesilen kurban ile sıcak asfalt çalışmaları başladı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek sıcak asfalt çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaptığı değerlendirmede;”Göreve geldikten hemen sonra alt yapıyla birlikte üst yapıda da çalışmaları başlattık. Bu çerçevede Sümer mahallemizin bir önceki yıl bütün alt yapı hatlarını değiştirdik. Şimdide Sümer mahallemizin devamı olan Borus mevkiinde enerji nakil hatları yer altına alındı. Hemen arkasından kanal ve suda bir çalışma yapıldı. Doğalgaz bağlantıları tamamlanan caddemizde sıcak asfalt çalışmasına başladık. Hedefimiz bütün mahallelerimizin bu şekliyle yapılmasıdır. Yine Bünyan’ımızda birçok alt yapı çalışması aynı anda yürütülmekte. Vatandaşımız bu noktada biraz sıkıntı yaşamakta ama kısa zamanda hepsini toplayarak ortadan kaldıracağız. Yaşamın kalitesini Bünyanlı hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz. Alt yapı çalışmaları devam eden ana arterlerimiz var. Buralarda çalışmaların tamamlanmasıyla bizde sıcak asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Belediye hizmetlerini her alanda vatandaşlara ulaştırarak başlattığımız top yekun kalkınma hamlesiyle Bünyan’ı daha güzel yarınlara hazırlamayı sürdüreceğiz” dedi.
Bünyan Belediyesi tarafından başlatılan değişim ve dönüşüm atağı ile son yıllarda Kayseri’nin adından sıkça söz ettiren ilçesi olan Bünyan’da, alt yapısı tamamlanan Borus mevkii 2 bin 5 yüz ton asfalt kullanılarak modern bir hale getirildi.