Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu hem millete hizmet hem de demokrasi nöbetine devam ediyor.
Demokrasi nöbetinin 20. gecesinde de Bünyan’da hem millete hizmet hem de demokrasi nöbeti devam ediyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye meclis üyeleri, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe ve vatandaşlar ile 20.Gününde de demokrasi nöbetine devam ederken, bir yanda gecenin ilerleyen saatlerinde alt yapı çalışmalarının devam ettiği, doğalgaz ana hat ve ev bağlantılarının tamamlanarak tamir ve temizlik yapılan cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu incelemeler esnasında vatandaşlarla sohbet ederek;”Sizlere bazı sıkıntılar veriyoruz bunların farkındayız. Biran önce tamamlanması için gayret ediyoruz. Sizlerden biraz daha sabır istiyoruz. Zira top yekûn bir değişimin içine girdik ve bunu da yapmak zorundaydık. Bünyan olarak kaybedecek zamanımız yok. Biran önce geç kalınmış hizmetleri ilçemize ulaştırma gayretindeyiz. Bazı sıkıntılar yaşıyor olabiliriz ama bunu bir kez yaşayacağız.Bir seferde bitirip çıkacağız. Amacımız her yıl sizlere aynı sıkıntıları yaşatmadan bir defada tüm alt yapı sorunu çözmek inşallah bunda da muvaffak olacağız. Ben anlayışınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Gece yarısı başkanı karşısında gören vatandaşlar ise büyük hizmetlerin sıkıntısız olmadığını vurgu yaprak;” Yapılan her hizmet bizim için yapılıyor. Her büyük hizmetin bir zorluğu var. Allah sizlerin yardırıcısı olsun. Bizim için memleketimiz için koşturuyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştular.